Blogger'daki sorundan bahsetmekten hepimiz bıktık,o sorun çıkarmaktan bıkmıyor.Umarım bu postumu yayınlayabilirim. :((
Sevgili Papatya Prenses'te gördüğüm bu hafif tatlı iftar davetimde çok beğenildi.
5 adet şeftali
1.5 su bardağı toz şeker
Kaymak
1. Şeftaliler iyice yıkanır ve ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri ayıklanır.
2. Fırın kabına kabuklarını soymadan yerleştirilir.
3. Çukur yerlerine şeker paylaştırılır.
4. 175 derece ısılı fırında üzerleri kızarana kadar pişirilir.
5. Soğuyunca kaymakla servis yapılır.Afiyet olsun.
Olsa da yesek Müjde'cim :) Şeftali ve kaymak çok güzel bir ikili oluyor, ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilCanımmmmmm enfes görünüyor ellerine
YanıtlaSilsağlık kocaman öpüyorum...
oyy nasıl da canım çekti:)
YanıtlaSilenfes görünüyor canım,ellerine sağlık.
beğenilmesine çok sevindim ;)
Elma ve ayvadan sonra bu da mı atlı oluyor? Ne güzel bir şey.
YanıtlaSilEline sağlık. Ben kaymaksız olanlarından alayım bir tane :) Bir türlü alışamadım da...
Sonra yerken kabuklarıyla birlikte mi yiyoruz?
YanıtlaSilMüjdecim tatlı enfes görünüyor. Şeftaliyi çok seven biri olarak daha önce denemediğime üzüldüm:).
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Sevgiler..
aslı
Nasılda harika bir görüntü böyle.
YanıtlaSilÇok güzel görünüyorlar.
GEÇMİŞ BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN CANIM.TATLIN MUHTEŞEM OLMUŞ.ELLERİNE SAĞLIK..SEVGİLER...
YanıtlaSilHem hoş kokulu lezzetli yaz meyvesi, hem de üstüne kaymak! Ne güzel ne güzel!
YanıtlaSilNefisti canım tekrar ellerine sağlık ...sevgiler...
YanıtlaSilçok hafiif ve leziz bir lezzet canım...
YanıtlaSilEllerine sağlık
Hımmmm çok güzel, eminim etrafa şeftali kokuları sinmiştir.
YanıtlaSilellerine sağlık müjde'cim
sevgiler
Gercekten hafif ve lezzetli bir tatli...mutlaka deneyecegim,ellerine saglik, sevgiler
YanıtlaSilzehra
harika görünüyor.ellerinize sağlık.sevgiler
YanıtlaSilCanım süper ötesi olmuş. Kaymak ve şeftali.İkisi yan yana. Çok ta pratik olmuş.
YanıtlaSilTam mevsim tatlısı.
Ellerine sağlık canım
sevgiler
Bu arada sorunlarınızın bitmesine çok sevindim. Özlemiştim sizi
Eline sağlık Müjdeciğim. Çok güzel görünüyor.Tarifte bir şey dikkatimi çekti.Kabuklarıyla fırına veriliyor peki kabukla pişince daha mı leziz oluyor?
YanıtlaSilİyi tatiller