Marketten bir heves aldığım ama tadını çok beğenmediğimiz meyve suyunu pelte yaparak değerlendirdim.Biz bu halini daha çok sevdik.:))
3.5 su bardağı narenciyeli meyve suyu ( portakal,limon,greyfurt )
1 poşet vanilyalı puding
Hindistan cevizi
1. Meyve suyunu ve pudingi bir tencereye alıp,eriyene kadar karıştırıyoruz.
2. Ocağın altını yakıp,muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.
3. Kuplara paylaştırıp,hindistan cevizi ile süslüyoruz.Buzdolabında 1-2 saat dinlendirip servis yapıyoruz.Afiyet olsun.
rengi şahane görünüyor.ellerine sağlık canım.sevgilerimle...
YanıtlaSilMüjdecim ellerine sağlık.İnsanın canı tatlı çektiğinde pratik bir tarif.Öpüyorum canım seni
YanıtlaSilMüjdecim aynı şekilde buzdolabında durup duran bir meyve suyu da bizde var:). Ben de pelte yapmayı düşünüyordum nişasta ve şekerle ama puding de süper fikirmiş doğrusu..Ellerine sağlık canım:).
YanıtlaSilSevgiler....
aslı
Rengine hayran oldum Müjdecim. Tadı da çok güzele benziyor. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSSÜN ELLERİNE SAĞLIK..ÇOK PRATİK VE LEZİZ..
YanıtlaSilSEVGİLER...
Müjdecim pelte ve salata harika elle
YanıtlaSilrine sağlık kocaman öpüyorum...
güzel bir seçemek olmuş bece de.ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilGörüntü muhteşemmm ve iştah açıcı ellerine sağlık.
YanıtlaSilTam benlik olmuş canım ellerine sağlık mutlu hafta sonları:)
YanıtlaSilAh Müjdecim geç kaldın ama. Dolapta duran meyve suyunu en sonunda 3 gün önce çöpe attım.
YanıtlaSilBu tarif 3 gün önce gelseydi pelte olmuşlardı :)
Ama olsun bundan sonra ne yapacağımı biliyorum.
:))
teşekürler canım bu güzel tarif için.
sevgiler
VALLAHİ ÇOK İYİ BİR FİKİR MÜJDECİĞİM ,RENGİNE BENDE BAYILDIM ,ELİNE SAĞİLIK CANIM.
YanıtlaSilcok guzel olmus, iyi fikir vallah.
YanıtlaSilEllerine saglik afiyet olsun.
Müjdecim harika olmuş,ellerine sağlık...
YanıtlaSilSevgilerimi yolluyorum.