10 Ağustos 2009 Pazartesi

Kayısı Marmeladı

KAYISI MARMELADI




Herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.Tatlıyla başlayalım haftamız hep tatlı geçsin.:))



1 kg. kayısı

1/2 kg. şeker

1 çay bardağı su




1. Kayısıları rendeleyip,tencereye alıyoruz.

2. Üzerine şekeri ve suyu ilave edip,kaynayana kadar harlı ateşte ,kaynadıktan sonra kısık ateşte kıvamını bulana kadar pişiriyoruz.

3. Tepsiye boşaltıp,güneşte 1 gün bekletiyoruz.Soğuyunca kavanoza boşaltıyoruz.Afiyet olsun.

9 yorum:

  1. ELLERİNE SAĞLIK MÜJDECİM SENİN HAFTANDA TATLI GEÇSİN CANIM..
    SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  2. Müjdecim on numara bir tarif bu,Hazırlarını eve sokmamak lazım..Miss gibi olmuş..
    Ellerine sağlık..

    Seninde haftan bal gibi tatlı olsun..

    YanıtlaSil
  3. İnşlh canım seninde haftan güzel ve tatlı geçsin...
    Ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  4. çok sevdiğim bir marmelattır kendileri ellerinize sağlık alttaki karadutta pek bir nefis gözüküyor canım tatlı çekti:)))

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık Müjde'cim, kayısı marmeladını çok severim.Rengi ne kadar canlı..elimi uzatsam alacağım sanki..

    YanıtlaSil
  6. ellerine salık canım afiyetle bitirmeniz dilegiyle.

    YanıtlaSil
  7. Müjdecim eline sağlık.Afiyet şeker olsun canım.

    YanıtlaSil
  8. Kızarmış ekmek, tereyağı ve kayısı marmelatı
    Kayısının zamanı kaçmadan alıp yapmalı. Ellerine sağlık canım
    sevgilerimle,
    http://www.lezzetibol.com

    YanıtlaSil

Yorum yazmanız beni çok mutlu eder.:))