Herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.Tatlıyla başlayalım haftamız hep tatlı geçsin.:))
1 kg. kayısı
1/2 kg. şeker
1 çay bardağı su
1. Kayısıları rendeleyip,tencereye alıyoruz.
2. Üzerine şekeri ve suyu ilave edip,kaynayana kadar harlı ateşte ,kaynadıktan sonra kısık ateşte kıvamını bulana kadar pişiriyoruz.
3. Tepsiye boşaltıp,güneşte 1 gün bekletiyoruz.Soğuyunca kavanoza boşaltıyoruz.Afiyet olsun.
ELLERİNE SAĞLIK MÜJDECİM SENİN HAFTANDA TATLI GEÇSİN CANIM..
YanıtlaSilSEVGİLER...
Müjdecim on numara bir tarif bu,Hazırlarını eve sokmamak lazım..Miss gibi olmuş..
YanıtlaSilEllerine sağlık..
Seninde haftan bal gibi tatlı olsun..
İnşlh canım seninde haftan güzel ve tatlı geçsin...
YanıtlaSilEllerine sağlık canım
çok sevdiğim bir marmelattır kendileri ellerinize sağlık alttaki karadutta pek bir nefis gözüküyor canım tatlı çekti:)))
YanıtlaSilellerine saglık müjde.
YanıtlaSilellerine sağlık Müjde'cim, kayısı marmeladını çok severim.Rengi ne kadar canlı..elimi uzatsam alacağım sanki..
YanıtlaSilellerine salık canım afiyetle bitirmeniz dilegiyle.
YanıtlaSilMüjdecim eline sağlık.Afiyet şeker olsun canım.
YanıtlaSilKızarmış ekmek, tereyağı ve kayısı marmelatı
YanıtlaSilKayısının zamanı kaçmadan alıp yapmalı. Ellerine sağlık canım
sevgilerimle,
http://www.lezzetibol.com