Tekrar tüm dostlarımın geçmiş bayramını kutluyorum.
Kurban Bayramından çıkıp,et yemeği tarifi vermemek olmaz,değil mi ?Buyrun bizim evin en sevilen et yemeğine....
1/2 kg. dana eti
1 adet kuru soğan
3 adet domates
2 adet kırmızı biber
3 adet yeşil biber
Tuz
Karabiber
Kırmızı toz biber
Tereyağı
1. Eti kuşbaşı doğruyoruz.
2. Biraz tereyağı ile beraber tencereye alıyoruz.
3. Suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
4. Üzerine yemeklik doğradığımız soğanları ekliyoruz.
5. Soğanlar pembeleşince halka halka doğradığımız biberleri ilave ediyoruz.
6. Biberler yumuşayınca yemeklik doğradığımız domatesleri ekliyoruz.Baharatını ayarlıyoruz.
7. Suyunu çekene kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Yanında da pilav ve salata ile nefis olur, ellerine sağlık Müjde'cim..
YanıtlaSilcanım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun..saç kavurma çok lezzetli oluyor gerçekten..ellerine sağlık..
YanıtlaSilgeçmiş bayramını kutlarım canım...çok öpüyorum seni...
YanıtlaSilCanım harika görünüyor ellerine sağ
YanıtlaSillık muhteşem olmuş kocaman öpüyorum
Tam Kurban Bayramına yakışır bir tarif nefis görünüyor çok severim.Ellerine sağlık cnaım.Geçmiş Bayramınız mübarek olsun..
YanıtlaSilSevgiler...
Elbette kurban bayrami et yemegi olmadan olmaz...
YanıtlaSilEllerine saglik, lezzetli bir yemek.
Hayirli vakitler...
Elbette kurban bayrami et yemegi olmadan olmaz...
YanıtlaSilEllerine saglik, lezzetli bir yemek.
Hayirli vakitler...
Elbette kurban bayrami et yemegi olmadan olmaz...
YanıtlaSilEllerine saglik, lezzetli bir yemek.
Hayirli vakitler...
Elbette kurban bayrami et yemegi olmadan olmaz...
YanıtlaSilEllerine saglik, lezzetli bir yemek.
Hayirli vakitler...
Geçmiş bayramın kutlu olsun Müjdeciğim. Kavurmaya doyum olmaz, ellerine sağlık.
YanıtlaSilaa tabi, etsiz bayram olmaz :) kavurma ise bence kurban bayramının en sevileni :) en azından ben çok severim :)
YanıtlaSilellerine sağlık canım
Müjdeciğim ellerine sağlık canım harika gözüküyor yanında lavaş ayran:)))
YanıtlaSil