10 Ağustos 2009 Pazartesi

Kayısı Marmeladı

KAYISI MARMELADI




Herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.Tatlıyla başlayalım haftamız hep tatlı geçsin.:))



1 kg. kayısı

1/2 kg. şeker

1 çay bardağı su




1. Kayısıları rendeleyip,tencereye alıyoruz.

2. Üzerine şekeri ve suyu ilave edip,kaynayana kadar harlı ateşte ,kaynadıktan sonra kısık ateşte kıvamını bulana kadar pişiriyoruz.

3. Tepsiye boşaltıp,güneşte 1 gün bekletiyoruz.Soğuyunca kavanoza boşaltıyoruz.Afiyet olsun.

9 yorum:

CANDAN TARİFLER dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK MÜJDECİM SENİN HAFTANDA TATLI GEÇSİN CANIM..
SEVGİLER...

pelince dedi ki...

Müjdecim on numara bir tarif bu,Hazırlarını eve sokmamak lazım..Miss gibi olmuş..
Ellerine sağlık..

Seninde haftan bal gibi tatlı olsun..

pembe tatlar dedi ki...

İnşlh canım seninde haftan güzel ve tatlı geçsin...
Ellerine sağlık canım

e.esma.a dedi ki...

çok sevdiğim bir marmelattır kendileri ellerinize sağlık alttaki karadutta pek bir nefis gözüküyor canım tatlı çekti:)))

Eylem dedi ki...

ellerine saglık müjde.

Zehra Gürgen dedi ki...

ellerine sağlık Müjde'cim, kayısı marmeladını çok severim.Rengi ne kadar canlı..elimi uzatsam alacağım sanki..

karamel mutfak dedi ki...

ellerine salık canım afiyetle bitirmeniz dilegiyle.

boncuk mutfakta dedi ki...

Müjdecim eline sağlık.Afiyet şeker olsun canım.

Tijen AKTAY dedi ki...

Kızarmış ekmek, tereyağı ve kayısı marmelatı
Kayısının zamanı kaçmadan alıp yapmalı. Ellerine sağlık canım
sevgilerimle,
http://www.lezzetibol.com

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin